Ole Martin vant Romeriksblinkfinalen

Romerikesblinkfinalen gikk av stabelen i Ulvdalen i Gjerdrum sist søndag og 5 av våre 6 finaleklare møtte til start.

Den beste prestasjonen gjorde Ole Martin Tvetbråten som smalt til med 247 poeng innledende i finalen og når han la på gode 98 i selve superfinalen så endte han opp med sterke 345 og var suverent best i klasse 2. Vi gratulerer med en sterkt og morsom seier til Ole Martin. Også i klasse ER ble det medalje idet Helene Olafsen nok en gang presterte på høyt nivå. Det er jo alltid litt bittert å gå inn i superfinalen med 249 og ikke 250 i denne klassen, men i finalen var tenningsnivået da på rett plass for der prikket hun 100 med 10 inne(!). Da krabbet Helene opp på pallen og fikk bronse. Vi gratulerer.
I juniorklassen hadde nok ikke Truls helt dagen selv om 244 ikke er dårlig skyting. Det holdt imidlertid kun til en 8. plass og da ble det ikke plass i superfinalen. Det er jo likevel godt gjort bare å komme seg til finaleskytingene i ungdomsklassene så helt misfornøyd bør han ikke være.

Blant seniorene i klasse 3-5 var det bare Sindre Olafsen i kl 5 som passerte nåløyet, og det var med svært liten margin at han kvalet inn til finaledagen blandt de 12 beste i klassen. I finalen viste imidlertid Sindre at han definitivt hadde noe der å gjøre og han endte opp med en sterk 6. plass i det gode selskapet, etter å ha sluttet på 338 (spesial-finale, ikke 10 skudds liggende omgang) og det er en bra sum.
Også Bjørn Dahl i klasse V55 var i finalen og skjøt bra. Han endte på 342 poeng som ga ham en fin tredjeplass i klassen.

Vi gratulerer alle med premier og en god finaleopplevelse.