Seniorene til semifinale i Østlandscupen

I går kveld ble vår match i runde 1 av B-cup i Østlandscupen for senior avholdt på Varpet.

I runde 1 av hovedcupen ble vi flere nummer for små mot et meget godt Søgne-lag, men denne gangen klarte vi å samle alle våre antatt beste skyttere til match mot Skarpskytten. Det ble en veldig jevn match og før omgangen ble dratt i gang ble det informert om at lagene lå likt. På omgangen viste det seg at en fra Skarpskytten satte to skudd i feil skive og da var matchen i realiteten over. Det kan være godt å vite at vi også skjøt omganger som var kneppet bedre enn Skarpskytten sine idet vi da til slutt vant med 23 poeng, altså tre poeng mer enn det maksimale uten feilskytingen.

Nittedal fikk 2 687 poeng mot Skarpskytten 2 664 poeng. Vi er da klare for semifinale, og så får vi se hvem som blir trukket som motstander. Det er ikke alle matchene i denne runden som er ferdig ennå, men fristen er før helgen er omme.

Vårt resultat på 2 687 er en solid forbedring av vår tidligere bestenotering for åtte skyttere, hele 22 poeng over faktisk. Det var jevnheten i laget vårt som gjorde utslaget idet vel ingen kom ut med resultater som var ekstraordinære.
Daniel Jøndal Listou(5) 343
Sindre Olafsen(5) 340
Ketil Gundersen(5) 338
Ole Martin Tvetbråten(2) 337
Bjørn Dahl(V55) 336
Odd Arne Samdal(5) 333
Rune Dahl(4) 331
Knut Atle Sørskogen Stovner(5) 329
Godt og jevnt skutt av alle.
Et samlet bilde av alle de 16 skytterne følger i PDF-vedlegget.