100m pokalen

Image

Det ble en spennende kveld på skytebanen i varmt og godt vær. Noen var litt plaget av sola inn fra siden forfra, men likevel ble det levert mye god skyting. 19 skyttere hadde funnet frem til banen for å se hvem som er best på 15 skudd liggende. Tradisjonelt har denne skytingen samlet mange skyttere, og det er alltid spennende å se hvordan de ulike klassene hevder seg mot hverandre når alle skyter det samme programmet. Opp gjennom årene har vinneren kommet fra mange ulike klasser. 

I kveld fikk vi et eksempel på at man faktisk kan konkurrere på like fot klassene i mellom. Med et slikt program blir det også mange spennende dueller, både familie- og klassedueller. 

Etter at alle hadde skutt sine 15 tellende skudd hadde 4 skyttere skutt 150 poeng, av disse var det tre skyttere med 10 innertiere. Det var Helene Olafsen som er junior, Bjørg Margrethe Jøndal som skyter i klasse 2 og Odd Arne Samdal som skyter i klasse 4. Dermed var det klart for omskyting. Der skytes det enkeltskudd til man har kåret en vinner, og innerblink teller som bedre enn blink. Omskytingen ble imidlertid kort, da Helene var den eneste som klarte innerblink. Vi gratulerer!

Resultatene finner du i menyen under Resultater -> Interne resultater
Resultatlistene er nå også oppdatert med klasse V55 som av en eller annen grunn falt ut av de elektroniske listene.