Invitasjon til Landsskytterstevnet på Varpet!

Image

Styret ønsker å invitere våre medlemmer til et annerledes Landsskytterstevne, et Hjemme-LS som arrangeres på vår hjemmebane.


Hjemme-LS er en nasjonal korrespondanseskyting for alle klasser i DFS arrangert av Skytterkontoret. Skytingen arrangeres av hvert enkelt skytterlag og skytterne deltar på sine hjemmebaner. Resultatene lastes opp i Mitt DFS og kommer automatisk inn i en nasjonal resultatliste. Hjemme-LS er å betrakte som en slags erstatning for Landsskytterstevnet som er avlyst som følge av pandemien.

Vi ønsker å starte lørdag 8 august kl. 1200 med banestevnet og deretter stangskyting. Vi avslutter dagen med sosialt samvær med grillfest i god LS ånd.
Det er mulighet for å ta med seg opp bobil, telt, campingvogn eller overnatte i klubbhuset fra og med fredag ettermiddag hvis ønskelig.

Det er også anledning for de som primært er jegere å delta. For eksempel er det lov til å delta med kikkert. Se  https://www.dfs.no/aktuelt-na/arrangementer-og-resultater/hjemme-ls-202… for mer informasjon.
Som en ekstra bonus teller skuddene som trening til Storviltprøven.