Klubbmestere i baneskyting 2020 er kåret

Vi har nå avholdt klubbmesterskap i baneskyting med gledelig stor deltagelse - 25 i tallet er bra i de urolige tidene vi er inne i! 8 på 100m og hele 17 på 200m.

Styret setter stor pris på at arrangementene vi holder trekker mange deltagere, det gjør det ekstra artig å gjennomføre de ulike aktiviteter. Håper vi får like bra oppmøte på interne arrangementer fremover også, inkludert et oppsving på 100m. 

 

Klubbmester i klasse 3-5 ble ikke uventet forhåndsfavoritten Daniel Jøndal Listou som skjøt gode 243 og med en nær perfekt omgang på 100 med 8 innertiere - 343 p var det ingen som kunne straffe og han ble da klubbmester. Ketil Gundersen og Odd Arne Samdal skjøt også godt og fikk henholdsvis 340 (240 + 100) og 337 (241+96) på plassene bak.

Jegerklassen (kikkert) var bra representert denne gangen, og vi skal kanskje tilskrive noe av interessen til fokuset som forrige uke var på "Hjemme-LS" og jegere. 5 jegere til start er bra, og det var Jørgen Thingelstad som trakk det lengste strået med gode 239 poeng. 

Klasse 2 ble vunnet av Per Olav Listou etter jevn kniving med Bjørg Margrethe Jøndal, hvor det var omgangen som avgjorde og endret rekkefølgen på de to. Begge hadde 234 poeng før omgangen, med Bjørg et par innertiere foran, men så fikk Per Olav opp 95 på omgangen mot 94 for Bjørg, og da ble det en knapp seier til Per Olav denne gangen. 

Det ble også klassemedaljer i klasse 3 og 4 idet begge klasser hadde 3 deltakere og ingen av dem som nevnt tuktet Daniel og ble klubbmester. Klassemedaljene går da til Odd Arne Samdal i klasse 4, og til Alexander Bengtson i klasse 3.  

 

I juniorklassen ble det også favorittseier til Helene Olafsen med gode 248 pluss en omgang hun neppe var helt fornøyd med på 96p, og 344 til sammen. Det holdt til å ta klubbmesterskapet 5 poeng foran Eirik Nytun Nergård som også skjøt bra med 242 + 97, og da 339 poeng.

I klasse Nybegynner Ung (NU) var det tre deltakere som prøvde seg, og Liv Maren Kluften, Kristine Havik Samdal og Sebastian Torp Jansen skjøt alle bra og fikk sin velfortjente premie etter skytingen. Vi håper vi får anledning til å jobbe videre med disse utover høsten.  

 

Veteranklassene ble preget av at det var liten deltakelse for de tre som ble klubbmestere, men de som stiller opp får jo ikke gjort noe med at andre ikke stiller opp så da ble det "lett match" for dem denne gangen. V73 - Odd Østerhus, V65 - Torkel Nybø og V55 - Per Einar Lunde. 

 

Vi gratulerer alle vinnerne, og takker for den gode deltagelsen. Alle klubbmesterne får sine medaljer utdelt på årsfesten i begynnelsen av november (dersom corona-restriksjoner legger begrensninger på vår tradisjonelle fest kommer vi tilbake til en alternativ medaljeoverrekkelse). 

Resultatene finner dere i menyen på websiden under "Resultater" og valget; "Interne resultater". 

 

Styret