Medlemskontingent, våpenforsikring og treningsavgift

Det er sikkert  noen som stusser over tilsendt faktura fra DFS. Sist uke ble årets medlemskontingent for medlemskap i Nittedal skytterlag utsendt sentralt fra DFS, det som i år er nytt og kanskje ukjent for en del er at det nå er lagt inn en egen post i fakturaen på 100 kr som gjelder våpenforsikring. Dette er altså et tilbud som er nytt av året og som dekker skader eller hendelser på både jaktvåpen og konkurransevåpen. Dekker inntil 8 våpen og maks 30.000 pr. våpen.

Ei bra og rimelig forsikring for de som har våpen av en eller annen type, men det er nok en del medlemmer som ikke har egne våpen og da forståelig nok ikke behov for å betale på ei sånn forsikring. Da er det bare å trekke fra 100 kr på fakturaen og så må man gå inn på min side i DFS og reservere seg mot denne for ettertiden. Skytterlaget bistår gjerne med dette hvis det skulle være spørsmål eller problemer på noe vis.

Vi har også fått noen spørsmål om treningsavgiften. Det som er sendt ut sentralt fra gjelder kun kontingent og våpenforsikring. Treningsavgiften må betales i en separat innbetaling. Nøyaktig hvordan må vi få komme tilbake til. Regnskapsfører ønsker i utgangspunktet ikke uanmeldte innbetalinger til laget. Det vil uansett være mulig å betale denne på banen som tidligere år.